Marian Barahona (Voz)

Marian Barahona

Voz

Enlaces de interes

Biografía

Estudis de cant amb Rosa Robles, Errol Woisky, Rebeca Cárdenas i Fernando Bañó així com de piano i llenguatje musical al Taller de músics i a l ́EMMB ̈.
Va començar a cantar professionalment amb el mític pianista Lucky guri a l ́any 1999, liderant diferents projectes com JUsterini &Blues (blues) , Club de Funk ́s (funk), Luna Negra (a capella) , Marian Barahona quartet. (jazz), Groovaloo. (jazz-funk)
Des d ́aleshores ha cantat i col.laborat discogràficament amb gups d ́estils molt dispars:
La Vella Dixieland ( “swing on”2004; “la vella dixieland 25 anys DVD 2006 ; “Cooking”
2011) ,Disco Inferno (disco funk), MUJERES (pop-Rock-soul) , Big Band Jazz MAresme ( CD.BIg Band MAresme 2011), Chocadelia Internacional ( “Ranchory” 2004; “El fin está cerca” 2012) , ON time blues ( “24 hours” 2010), Folking Cats ( “Sáigua no es mou “ 2011), Ivó Oller (“ WAY” 2016), Roger Canals cia (“Viatjazz”2017).
Ha participat en projectes puntualment com : Marcel Casellas i la Principal de la NIt “la Simfonia del motor”), Cobla St Jordi + Joan Díaz Trio, Barcelona Jazz Orquestra, Big Band de Granollers, Big Band Begues, Swing set, Andreu Martínez Band, Jordi Berni , Benjamin León trio entre d ́altres.
Com a corista ha treballat en directe i/o en disc amb artistes com Ojos de Brujo, Fundación Tony Manero, Gradus ad Parnassum, Los Fulanos, Chocadelia Internacional, Moncho, Lucas Masciano i Manu Carrasco.
Quant a musical ha treballat a “That ́s Jazz” (Coco Comin- 1999-2001) , “The Full Monty”
(Mario Gas- 2001-2002), “Bagdad Cafe.The musical” (Percy Adlon/Bob Telson-2004-2007) a Barcelona , França i Alemanya, i va col.laborar puntualment amb la cia “El Musical més petit”, i el programa de Ràdio “La quarta paret”.
En l ́àmbit pedagògic ha estat professora de l ́escola taller de Blues, i actualment ho és de l ́estudi d ́arts de Begues.
A més de La Vella dixieland , i Disco Inferno, actualment col.labora amb KC Octet, Pol Prats Quartet, Electric World & Funk (tribut EArth wind & Fire), TRumpet Attitude (IvÓ oller), Frederic Wort, i lidera el seu trio de jazz amb KIke Angulo I Tom Warburton, i acaba d ́estrenar un espectacle musical : “Les dones de Frank”, juntament amb la MOne Teruel, Txell Sust, i Susana Ribalta, escrit per la MOnica Perez, i dirigit per la Roser Batalla.

Calendario para adquirir tu clase

* En el siguiente Calendario encontraras las horas libres para escoger la que mejor te vaya, en el caso de que no encuentres espacio libre para adquirir la clase, no dudes en ponerte en contacto con nosotros en info@dceducate.com

*Si NO te llega el correo de confirmación, recuerda mirar en la bandeja de Correo no deseado. 

Tutoriales de Como reservar y adquirir las clases

Paso 1 Como reservar una clase

Paso 2 Como adquirir una clase

Antes de realizar el pago de la clase tienes que reservarla desde el calendario de más arriba ☝️☝️☝️

Una vez tengas la confirmación por correo de tu fecha/hora elegida ya puedes proceder a adquirir la clase mediante pago por Paypal o Tarjeta débito/crédito.

Pon tu el precio: (min 25,00€)